Pachet promotional

110.0RON

BELGA CARBO ENERGY 300GR
Supliment de energie de înaltă calitate cu carbohidrați simpli și complecsi, vitamine, minerale și oligo elemente. Belga Carbo Energy conține L-carnitină 46% și Excential Energy Plus, care asigură o conversie optimă a grăsimilor din furaj, în energie. Un maxim de energie pentru porumbei în pregătirea Concursurilor.
Administrare: de două ori pe săptămână(miercuri și joi dacă îmbarcați vineri): amestecați 1 lingură (10 grame) cu 1 kg hrana, care este umezită în prealabil cu Belgasol.

BELGA RECHARGE 300GR
Preparat cu proteine de înaltă calitate, ideal pentru o recuperare rapidă după zbor, pentru a preveni carența de proteine în timpul sezonului de curse, în perioada de năpârlire și în perioada de reproducere. Belga Recharge este bogat în proteine și de asemenea în grăsimi, minerale, vitamine, aminoacizi și tanini.
Administrare(sâmbătă seara și duminica dacă concursul este sâmbătă): 1 lingură (10 grame) cu 1 kg mâncare care este umezită în prealabil cu Belgasol.
În timpul perioadei de nãpârlire și reproducere: de 1-2 ori pe sãptãmânã, pentru un penaj lucios și moale și pentru o creștere perfectã a puilor
Compoziție: făina de soia, proteina din grâu, praf de grăsime de palmier, extracte de tanin, citrat de magneziu, de calciu și fosfat de sodiu

BELGA RECHARGE CAPS 100 BUC
Proteină ​​de înaltă calitate, ideală pentru o recuperare rapidă după sosirea din cursă și pentru a preveni lipsa de proteine ​​în timpul sezonului de curse, perioada de năpârlire și perioada de reproducere. Belga Recharge Caps este bogată atât în proteine, cât și în grăsimi, minerale, vitamine, aminoacizi și tanini. Datorită conținutului ridicat de proteine, ​​în combinație cu prezența unui spectru larg de vitamine, aminoacizi și minerale, în special magneziu (2%) și calciu (2%), recuperarea porumbeilor este susținută după eforturi intense.
Belga Recharge Caps conține, de asemenea, Energie Excentrică Plus pentru a maximiza conversia grăsimilor din mâncare și pentru a optimiza astfel recuperarea pentru cursa următoare.
Administrare:
IDEAL PENTRU PORUMBEII ÎNTÂRZIAȚI DE LA CONCURSURI
În timpul sezonului: de 1 sau 2 ori pe sãptãmânã, la începutul sãptãmânii.
În timpul perioadei de nãpârlire și reproducere: de 1-2 ori pe sãptãmânã, pentru un penaj lucios și moale și pentru o creștere perfectã a puilor

Acest pachet este făcut pentru a venii in ajutorul columbofililor
Acest pachet este alcătuit din 3 produse

  • 10 StocAcest produs a fost adaugat in catalog la data de miercuri 30 august, 2017.